Drudkh випустив нову компіляцію

Харківський блек метал гурт Drudkh за допомогою лейблу Season Of Mist  днями презентував нову збірку "A Few Lines in Archaic Ukrainian". 

Компіляція містить шість треків зі сплітів Drudkh з Hades Almighty, Grift та Paysage d'Hiver, які виходили протягом 2015-2017 років. Зараз же пісні об'єднані в одну збірку, до того ж багато з них вперше вийшло не на вінілі.  Адже Season Of Mist видав компіляцію "A Few Lines in Archaic Ukrainian" у форматі дисків та касет, що порадувало багатьох прихильників виконавця.

Нагадаємо, минулого року Drudkh випустив альбом "Їм часто сниться капіж", який потрапив у чималу кількість ТОПів, у тому числі й наш власний. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Drudkh - український блек метал гурт, створений у 2002 році в місті Харків. Лірику більшості композицій колективу складає поезія класичних українських поетів, серед них Тарас Шевченко, Іван Франко, Олександр Олесь, Олег Ольжич, Ліна Костенко і т.д. Наприклад, альбом "Лебединий Шлях" (2005) повністю побудований на тексті поеми Тараса Шевченка "Гайдамаки" (1841). В оформленні дисків часто використовуються картини українських та російських художників XIX ст. Музиканти тісно співпрацюють із лейблом Season of Mist.

За цими посиланнями можна почитати рецензії на релізи колективу:

- спліт Drudkh / Hades Almighty - One Who Talks With the Fog / Pyre Era, Black! [Split] (2016).
- спліт Drudkh/Grift - Зраджені сонцем / Hägringar (2016)
Drudkh - Борозна обірвалася | A Furrow Cut Short (2015)
- спліт Drudkh / Paysage d’Hiver - Десь Блукає Журба / Schnee IV (2017)

Drudkh у соцмережах:

Bandcamp: https://drudkh.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Drudkh.Official