Новий альбом Celophys уже в мережі

Robustfellow випустив четвертий LP українських безкомпромісних сладжів Celophys. Реліз отримав назву"Fried Chordata". 

"Маючи в арсеналі потужний список кремезних релізів (їх другий LP був випущений у 2013 році лейблом Emetic Records, відомому завдяки роботі з іконами стилю, а третій випустив Robustfellow Prods. у 2015), нова спроба нищівного дуету вкотре нагадує нам, як повинен звучати справжній сладж. Додані швидкість і агресія демонструють прогрес команди, а відсутність бас-гітари не заважає гурту створювати густий, агресивний звук, що кровоточить й обов'язково залишить свій слід у звуковій історії. Поєднуючи палеонтологію з любов'ю до відповідних рослин, гурт у "Fried Chordata" ще очевидніше показує особливість свого стилю. Немає ніяких причин, чому відданий фанат сладжу повинен пропустити це!", - зазначає лейбл. 

Реліз доступний у форматі MC, зважаючи на особливу увагу Robustfellow до аналогових носіїв, а також в цифровому форматі. Мова йде про 79 бірюзових і 21 чорну касети. 

Запис та зведення релізу відбувалися на 23Studio у Черкасах протягом 2017-2019 років, а фінальним мастерингом релізу займався Necromandus. Обкладинку для альбому намалював Viktor Absurd. 

Почитати рецензію на Celophys — Fried Chordata (2019) від Шпината можна за цим посиланням

Нагадаємо, презентація альбому "Fried Chordata" наживо відбудеться на Robust Evening 20 квітня. 

Celophys - це stoner doom\sludge дует, який виник у місті Черкаси у 2012 році. Перший альбом "Triassic Desert" вийшов у 2012 році та був записаний у вигляді трьох частин, але незабаром після цього команда перетворилася в дует на чолі з засновником / барабанщиком / солістом Олександром Береговим та гітаристом Мирославом Копійкою. У такому складі бенд записав ще три альбоми – "Phobos Elevator" (2013, випущений Emetic Records, який відомий роботою з Eyehategod, Buzzoven, Bongripper, Crowbar та іншими зірками сладжу), "Ammonite" (2015) та свіжоспечений "Fried Chordata"(2019). Гурт працює з незвичайним сетом тем, який містить палеонтологію (ви можете знайти відображення цієї теми у художніх роботах), космос, 420 та особистий досвід. У музичному плані Celophys – це сладж з елементами дез-металу, хардкору, думу й стоунеру.

Почитати рецензію на Celophys – Ammonite (2015) можна за цим посиланням

Celophys у соцмережах:

http://celophysdoom.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/celophysdoom
https://vk.com/celophysdoom