Majesty of Revival і Toni Lucifer випустили сингл

В очікуванні нових альбомів закарпатські метал-гурти Majesty of Revival і Toni Lucifer представили спільний сингл "Smash the Kings".

"Спільна робота двох гуртів, чиї альбоми зовсім несхожі за звучанням, дала чимало ідей, які стрімко накопичувались. Саме тому ми вирішили поєднати наші напрацювання. Так виник трек, атмосфера якого відображає особливі риси, притаманні кожному з гуртів. Однак він не знаходив свого місця тільки в одному із цих альбомів.

В той час, як ми працювали над наступним релізом, на нашій студії записувались Тoni Lucifer. Ми були приємно здивовані їх матеріалом, який був надзвичайно якісним не тільки за ужгородськими мірками, але й загалом. У процесі роботи у нас склалися дружні стосунки та, як наслідок, ми допомогли хлопцям у певних музичних питаннях. З часом виникла ідея записати спільну композицію, де кожна з команд змогла би показати себе", - йдеться на сторінці Majesty of Revival.

У новій пісні музиканти співають про лицемірство та безпідставний нарцисизм.

"Ми намагаємося поєднати елементи традиційного хеві-металу зі свіжими ідеями, яких у кожного з нас часом буває аж надто багато. Записуючи наш новий альбом на Beast Sound Studios, ми мали можливість познайомитися з учасниками метал-гурту Majesty Of Revival, які у цей період також працювали над новим матеріалом. Після запису та кількох спільних виступів ми вирішили тимчасово призупинити роботу над власними проектами та попрацювати над написанням спільного експериментального треку",- додає команда Toni Lucifer.

Послухати та завантажити трек можна на різноманітних платформах:

Bandcamp: https://goo.gl/gmpcDF
iTunes: https://goo.gl/H9p8Uk
Spotify: https://goo.gl/kZ6Hqo
Soundcloud: https://goo.gl/ixxzdz
Amazon: https://goo.gl/TBBoNn
Google Music: https://goo.gl/gRozfG