Mettadone готується випустити новий альбом

Харківський метал гурт цієї весни планує випустити свій другий повноформатний альбом "Rotten Flattery". Реліз вийде за підтримки київського лейблу Arhaic Sound. 

Гурт Mettadone був сформований у Харкові ударником та композитором Євгенієм Шамаріним у 2014 році, як gothic doom дует. Рік по тому за підтримки сесійних музикантів був записаний та виданий дебютний альбом "Invisible Disease". Окрім того до дуету приєдналися басист та гітарист і в такому складі гурт відіграв кілька концертів у 2016 році. 

У 2017-му, перед одним з концертів, проект залишив вокаліст, тож Євгеній був змушений перебрати цю роль на себе. Згодом у проекті з'явився новий ударник. З його появою дует змінив музичний напрямок діяльності у бік death metal під впливом класичного європейського звучання середини 90- ха, на зразок, Hypocrisy чи Edge Of Sanity.

Другий повноформатник "Rotten Flattery" був записаний наприкінці 2018 року, і зараз колектив готовий його презентувати слухачам. Офіційна дата релізу - 5 травня, однак частину треків уже можна послухати на Бендкемпі лейблу. Там же триває преордер цифрової версії альбому.

Mettadone у соцмережах:

https://www.facebook.com/mettadone.band/