Artbat виступив на вершині гори у новому епізоді Cercle

Український електронний проект виступив на вершині гори в Ріо у новому епізоді всесвітньо відомого лайвстріма Cercle

Після низки успішних ефірів у найбільш несподіваних місцях – від Ейфелевої вежі аж до засніжених вершин в Альпах – Cercle отримали статус найвпливовішого лайвстріма у світовій електронній музиці. Потрапити у новий випуск мріють сотні та тисячі артистів із різних країн. Але вдається це лише одиницям. Тим примітніший той факт, що новим героєм лайвстріму від Cercle став саме український електронний проект Artbat.

"Організатори Cercle люблять нашу музику і самі вийшли на зв'язок із нашим менеджментом. Ми чекали подробиць і на початку лютого отримали від них листа. Місце дії перевершило всі наші очікування – гора Пан-ді-Асукар в Ріо-де-Жанейро. Звичайно, ми відразу дали свою згоду! Ріо – це красиве, мальовниче місто, яке несе в собі ореол свята", – кажуть Artbat.

Музиканти додають, що, коли самі вперше дивилися запис епізоду, не могли повірити у те, що трапилося:

"Така якісна і красива картинка, неймовірний вид з гори! Ми щасливі, що нам дали таку можливість – поділитися своєю музикою з усім світом, ще й в такому місці".

До слова, мальовничу локацію відзначили і передплатники каналу Cercle у коментарях на YouTube. Вони сходяться на думці, що це одне з кращих місць, в яких коли-небудь знімала команда лайвстріму. Згодні з цим і самі організатори. Плато на горі Пан-ді-Асукар вони назвали звучним "iconic place".

У своєму сеті для Cercle Artbat зіграли 10 власних релізів, серед яких є ще невидані роботи та спільний трек із відомим данським проектом Who Made Who.

Нагадаємо, міжнародний прорив Artbat стався у 2015 році з виходом треку "Mandrake", який став великим хітом на техно-фестивалях всього світу. З того часу звучання проекту змінювалося. Artbat постійні гості вечірок на Ібіці. Їхню музику активно підтримують провідні світові ді-джеї – Solomun, Maceo Plex, Loc oDice. Релізи Artbat регулярно потрапляють в Top-чарти Beatport.

Феномен Cercle – головна тема для обговорення серед шанувальників електронної музики в усьому світі. Всього за кілька років невеликій команді ентузіастів із Парижа вдалося перевернути з ніг на голову цілу індустрію. Cercle вирішили, що електронній музиці стає тісно в напівтемряві задушливих нічних клубів, та випустили її "на волю". Ефект перевершив усі очікування. На перший погляд, простий концепт "лайвстрім виступу електронного артиста + незвичайна, мальовнича локація" виявився справжньою сенсацією. Запуск проекту вдало збігся з бумом на зйомки з дронів. Завдяки новим технологіям варіативність операторів розширилася у рази. Там, де колись були лише задоволені обличчя глядачів у першому ряду (див. будь-який епізод Boiler Room), тепер з'явилися нові захоплюючі монтажні рішення. Великі панорами з висоти пташиного польоту, заходи, світанки та інші чудеса природи, що завжди особливо надихали саме електронних музикантів.

Artbat у соцмережах:

https://www.facebook.com/artbatmusic/
https://soundcloud.com/artbatmusic