Music Conference Ukraine збере на шоукейсі артистів із 5 країн

23-24 лютого в Києві відбудеться Music Conference Ukraine, куди з’їдуться музичні експерти з усієї України та із-за кордону. Важливу частину у всьому заході будуть відігравати і вечірні шоукейси – виступи молодих артистів з п’яти країн, які одночасно відбудуться на декількох локаціях в центрі міста.
За прикладом найгучніших закордонних івентів, шоукейси потроху стають популярними і в Україні. Так, вже в кінці лютого в рамках Music Conference Ukraine відбудеться 20 виступів артистів, які хотіли б представити свою творчість закордонним експертам та музичним прихильникам. Виконавці будуть грати щовечора з 19:00 одразу в трьох барах – арт-просторі "Samskara", барі "Под Асфальтом Пляж" і "Видиво і вино". При покупці квитка на конференцію, вхід на всі концерти вільний.

Кого ж можна буде там почути?

OY Sound System

Зараз це – дуо Тараса Галаневича та Вікторії Родько. Вони досить сміливо експериментують з електронним звучанням, куди додають басові, струнні та етнічні елементи. Крім того, вони й не цураються важкої фізичної праці – нещодавно задля проведення фотосесії стелили асфальт під пильним наглядом Міністра інфраструктури України :-)

Postman 

Костянтин Почтар продовжує освоювати амплуа оповідача історій. Зі своїм сольним проектом артист потрохи розширює географію виступів на Захід і вже має у кишені портфоліо із більше сотні концертів. Розповідає він про подорожі, рідне місто і рідних людей. Саме такі особисті концерти найкраще зігрівають в холодну пору року.

Anita Avakian 

Автор пісень та виконавиця, котра себе дуже впевнено відчуває в стилях soul\r’n’b. В лютому 2019-го вона випустила свій перший сингл "Голос", а також продовжує роботу над сольним альбомом. Відповідно, на шоукейсі буде ексклюзив!

Крім українських артистів задля концертів приїдуть виконавці із Білорусі, Швеції, Австрії та Швейцарії.

Наприклад, австрійський колектив MYNTH – це електронний дует, заснований у Відні. Він складається з близнюків Маріо та Джованни. Їхню музику можна охарактеризувати як суміш тріп-хопу та легкої електроніки. Перший їх EP "Polar Night" був написаний у глибині норвезької зими, після чого послідував повноцінний дебютний альбом "Plaat". Дует відразу ж привернув до себе увагу на австрійській музичній сцені, де вони стали одними з кращих новачків 2015 року. Зараз колектив готує до випуску свій другий запис, тому в української публіки вийде його почути найпершими.

Спеціальним гостем суботнього вечора стане швейцарський DJ Tito Torres, який за свою довготривалу кар’єру встиг повиступати всюди – від Буенос Айреса до Амстердама та від Маямі до Дубаї. Він був резидентом найвідоміших клубів Ібіци та грав разом із такими легендами як Danny Tenaglia, Deep Dish, Josh Wink, Tony Humphries, Sven Vath, David Morales та іншими. У Києві від відіграє ексклюзивний сет зі своїм українським колегою Sergio Mega – продюсером та музикантом, засновником студії звукозапису СTS Records.

На шоукейсі Music Conference Ukraine загалом виступлять: Слава Лось DJ-set (UA), stonefromthesky (UA), Агата Вільчик (UA), adm:t (UA), Lisa Wanloo (SE), Гапочка (UA), Tito Torres (CH) & Sergio Mega (UA) DJ-set, OY Sound System (UA), MYNTH (AT), 3A aka Anton Anishchanka (BY), Love'n'Joy (UA), Straytones (UA), гурт [O] (UA), Anita Avakian (UA), Postman (UA), Very The Jerry (UA), Юра Самовілов. Гуртом (UA), Мало (UA), Max Paragraph (UA).

Повний розклад шоу кейсів буде опублікований на офіційному сайті наступного тижня.

Нагадаємо, раніше співорганізаторка заходу Альона Дмуховська у рамках рубрики "Думка" розповіла нам про те, чому шоукейси корисні для музикантів.

Квитки на Music Conference Ukraine:

https://2event.com/ru/events/1581647

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/345863046204568/