Третій Dark Stage festival відбудеться у Львові

Dark Stage festival - це музичний фестиваль створений організаторами фестивалю Файне Місто для любителів важкої музики. Цього року він відбудеться уже втретє. 

Нещодавно організатори фестивалю повідомили, що оскільки сезон літніх фестивалів завершується, зовсім скоро варто очікувати на Dark Stage festival vol.3. Окрім того вони поділилися останніми новинами фестивалю. 

1) Dark Satge festival переїжджає у Львів. Ми дуже любимо Тернопіль, але фестиваль росте і на жаль відповідних критих майданчиків, які б могли вмістити всі охочих та забезпечити технічні вимоги для виступу артистів.

2) Хедлайнером наступного Dark Stage festival стане американський маталкор гурт, який гідний того щоб закривати один з днів на Dark Stage на Файному Місті) Повірте, ви будете ну дуже приємно здивовані))) Це буде перший виступ гурту в Україні. 

3) Dark Stage festival vol.3 відбудеться 23 листопада у Львові в клубі FESTrepublic", - розповіли організатори. 

До слова, той, хто першим вгадає хедлайнера у коментарях під цим постом отримає квиток на Dark Stage festival vol.3. Оголосять хеда та старт продажу квитків на Dark Stage festival  вже цього тижня. 

Слідкуйте за новинами на сторінці фестивалю:

https://www.facebook.com/darkstagefestival/