Drudkh випустив новий альбом

Харківський блек метал гурт Drudkh та лейбл Season Of Mist раніше оголосили вихід нового лонгплею "Їм часто сниться капіж" . Сьогодні - офіційна дата виходу цього альбому.

Реліз містить загалом 5 треків, а у їх ліриці гурт використав вірші Майка Йогансена, Василя Бобинського, Павла Филиповича та  Богдана-Ігора Антонича. Останнього поета радянська влада довго забороняла і він залишався невідомим для багатьох українців. Решту - розстріляли у 30-х роках ХХ століття за сталінського режиму. 

"Їм часто сниться капіж" уже можна придбати у вигляді дисків та у цифровому форматі. Доступні також футболки із принтом альбому. 

Drudkh - український блек метал гурт, створений у 2002 році в місті Харків. Лірику більшості композицій колективу складає поезія класичних українських поетів, серед них Тарас Шевченко, Іван Франко, Олександр Олесь, Олег Ольжич, Ліна Костенко і т.д. Наприклад, альбом "Лебединий Шлях" (2005) повністю побудований на тексті поеми Тараса Шевченка "Гайдамаки" (1841). В оформленні дисків часто використовуються картини українських та російських художників XIX ст. Музиканти тісно співпрацюють із лейблом Season of Mist.

За цими посиланнями можна почитати рецензії на релізи колективу:

- спліт Drudkh / Hades Almighty - One Who Talks With the Fog / Pyre Era, Black! [Split] (2016).
- спліт Drudkh/Grift - Зраджені сонцем / Hägringar (2016)
Drudkh - Борозна обірвалася | A Furrow Cut Short (2015)
- спліт Drudkh / Paysage d’Hiver - Десь Блукає Журба / Schnee IV (2017)

Drudkh у соцмережах:

Bandcamp: https://drudkh.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Drudkh.Official