Гурт "Contaminated" випустив новий сингл

Ужгородський death metal гурт днями  Contaminated презентував новий сингл під назвою  “Infamous Decay”. Трек має увійти до майбутнього міні-альбому “Womb Of Neglection”, який побачить світ найближчим часом.
 
Вокаліст гурту Rawar розповів нам про деталі майбутнього релізу та поточний стан справ гурту. Також він пояснив, як саме гурт обирав трек для презентації.
“Чому саме цей трек? Тому що він найяскравіше охарактеризовує нашу творчість на даному етапі. У ньому поєднана злюча мелодика і олдскульність шведського мелодезу середини-кінця 90-х (At The Gates, Hypocrisy, Evocation і т.д.).
 
Напевно, виникне питання, чому саме така різка зміна стилю? Відповідаю: я, як лідер групи ніколи не зупинявся і намагався завжди експериментувати в рамках дез-металу. Тому на цей раз я відійшов від брутальності ранніх демо і дебютника і вирішив зробити, щось дійсно якісне, монументальне і гарне.
 
На даний момент запис нового ЕР під назвою “Womb Of Neglection” повністю закінчений і ми шукаємо будь-які пропозиції від лейблів.
 
Звук намагалися зробити максимально схожим на шведський, але як завжди, не все вийшло так, як хотілося) Даний трек записувався у такому складі: Rawar – вокал, бас Дмитро Павловський – гітари, Денис Фурсов – барабани.”
Гурт Contaminated виник у місті Ужгород в 2007 році, коли двоє друзів - Rawar та Nefarious - вирішили грати олдскульний death metal. Зараз на рахунку колективу альбом та кілька демо. 
 
Contaminated  у соцмережах: