Гурт "Sleeping Bear" видає на вінілі міні-альбом "Parinae"

1 березня виповнилося два роки з дня виходу ЕР "Parinae" київського гурту "Sleeping Bear".  Оригінально реліз був випущений у цифровому форматі. Зараз же музиканти домовилися з німецьким лейблом "Narshardaa Records" (випускали Toundra, Arktika, а також багатьох інших), який перевидає цей EP на вінілі.
 
Офіційний реліз платівок запланований на 11 травня 2017 і його вже можна  попередньо замовити тут.  У продажі з'являться 100 примірників на синьому і 200 копій на чорному 12-дюймовому  вінілі. Крім того, це буде односторонній вініл, а B-сторона буде містити красиве оформлення.
 
Найближчим часом гурт збирається відіграти кілька концертів, а потім займеться написанням нового матеріалу. Нагадаємо, "Sleeping Bear" у січні випустили новий сингл.
 
 
"Sleeping Bear" - це гурт з Києва, що виконує інструментальний пост-рок. Сформував колектив узимку 2011 року і після декількох змін складу відіграв свій перший концерт 7 квітня 2013 року. 
 
Своїми силами був записаний і виданий 21 квітня 2014 року дебютний однойменний альбом. У музиці гурт віддає перевагу простоті і зрозумілості мелодій, спираючись на емоційну складову, щоб слухач міг максимально відчути ті почуття і переживання, які "Sleeping Bear" намагаються донести.
Випустивши 1 березня 2015 свій другий реліз "Parinae" EP, гурт зосередився на живих виступах, найбільш знаковим з яких була участь в Asymmentry Festival, який щорічно проходить в місті Вроцлав, Польща, і де гурт розділив сцену з Russian Circles, The Ocean, Torche й іншими відомими виконавцями. 
 
Почитати рецензію на Sleeping Bear - Parinae [EP] (2015) Можна тут.
 
"Sleeping Bear" у соцмережах: