Трек "Endless Melancholy" потрапив на японський збірник

Київський проект "Endless Melancholy" записав трек для досить незвичної компіляції "BEAU PAYSAGE la montagne 2017 CD", яку видав японський лейбл "Salon de resonance". Історія видання досить цікава. Концепція його полягала в тому, щоб намалювати красивий вид (BEAU PAYSAGE) музики через вино, тобто ця компіляція, покликана представити  різні види "делікатної" музики, яка б розділяла смак і цінності натурального вина.
 
Eishi Okamoto, винороб, який вирощує виноград і керує власним винним заводом у Tsugane, землі неподалік від гори Yatsugatake і перед горою Fuji, об'єднався з Hiroshi Yoshimoto, засновником лейблу "Resonance Music". Останній і став обирати музику для компіляції. Книга для релізу була розроблена Ricks Ang з лейблу Kitchen
 
Трекліст включає в себе композиції від Ólafur Arnalds & Nils Frahm, Akira Kosemura, Fabrizio Paterlini та інших. 
 
"Endless Melancholy" - це музичний проект киянина Олексія Сакевича, який  створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проект встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи "Endless Melancholy" випускались на таких лейблах, як Preserved SoundTwice RemovedHidden Vibes і AZH Music Label.   
 
Почитати рецензію на "Endless Melancholy - Her Name In A Language Of Stars" (2015) можна тут. 
 
"Endless Melancholy"  у соцмережах: