Гра "UnDungeon" збирає гроші на Кickstarter

Нагадаємо, саундтреками для гри займається київський проект "stonefromthesky". І тут все далеко не так просто. 
 
"Музика і звукове оформлення для UnDungeon створюються нашим хорошим другом і експериментальним музикантом stonefromthesky. І музика і звуки - це два дуже важливі компоненти, які впливають на ігровий досвід. Мета звукового дизайнера - підкреслити атмосферу гри. Таким чином, музика варіюється від ембієнту до сладжової електроніки в залежності від навколишнього світу і ситуації. Наприклад, трек The Wasteland Law був написаний для дослідження світу пост'ядерної пустелі. Ми намагаємося зробити більше студійних і живих звуків, тому що не хочемо використовувати загальні чіптюн саундтреки", - йдеться у описі гри. 
 
Також варто додати, що робота над звуковою частиною все ще триває.  
 
"UnDungeon" - це суміш з action і RPG в піксельної оболонці, яка працює за правилами roguelike-ігор. Гравець бере під своє управління одного з 7 персонажів і відправляється у подорож по вельми незвичайному світу в пошуках свого призначення. Але шлях неблизький і досить небезпечний. Кожен з персонажів має свій власний набір абілок і унікальний плейстайл - планується АоЕ-снайпер, парочка асасінів, танк-петовод і ще багато цікавого. Розвиток персонажа відбувається на зразок "Risk of Rain" або "The Binding of Isaac" - за допомогою знайдених у подорожі предметів з аномальними властивостями, які посилюють, доповнюють або змінюють здатності і характеристики персонажа.
 
Детальніше про гру можна почитати за посиланням. Там же проект можна підтримати фінансово. 
 
Київський електронний експериментальний проект "stonefromthesky" у 2012 році створив музикант Олексій Зінченко. У 2014 році вийшов дебютний EP проекту - "Orbital". У своїй творчості музикант надихається такими виконавцями, як Neurosis, Massive Attack, Rosetta, Deftones, Tool, Dryft, Down, Cult of Luna  тощо.  
 
 "stonefromthesky" у соцмережах: 
 
ВК: https://vk.com/stonefromthesky 
Bandcamp: https://iamstonefromthesky.bandcamp.com/releases