"MegamasS" знову шукає вокаліста

Уже вдруге колектив покинув вокаліст. Вперше це зробив Руслан Назаренко у 2015 році, а зараз і Олександр «Дичь» Грідін залишив цю посаду в "MegamasS".

Чому так сталося гурт не пояснив, однак оголосив пошуки нового вокаліста.

"Уважаемые претенденты, от Вас в первую очередь требуется знание устройства ритма и гармонии, чтобы вы понимали как строятся интервалы и формируются ритмические фразы и поли-ритмы. Обязательно наличие чистого голоса(остальные техники приветствуются), на этом основной акцент, вы уж извините обучать и воспитывать уже нет сил и желания. И самое главное,основное - любовь к самой метал музыке. Рекомендую не романтизировать статусы рок звёзд и популярность, мотивацию привлечь к себе внимание в такой способ. Очарование от реалий будет похуже "отходов". От себя мы гарантируем добросовестный материал и качественную игру. Всё", -ось ак прокоментували вимоги до кандидатури музиканти. 

Чимало коментаторів просили повернути старого вокаліста Руслана Назаренка і навіть писали ому про це особисто. У відповідь музикант зауважив, що наразі колектив "MegamasS" має нові цілі та інший вектор розвитку, ніж було раніше. Також він порадив всім, хто ностальгує за старими часами, слухати старі треки. 

Нагадаємо, останній реліз "MegamasS" - пісня "Ты должна быть моей" - з'явилася у мережі на початку травня.
 
Гурт "MegamasS" виник у 2004 році в Києві. Ідея назви колективу належить Глібу Проціву, і являє собою транслітерацію: з грецької на російську мову слова mega («большой») і з латинської мови на російську слова massa («множество»).  У 2006 році гурт зробив перші демо-записи. Зараз же на його рахунку декілька альбомів, синглів та EP. Колектив пережив багато змін складу.