"Grisly Faye" випустила дебютний альбом

10 грудня у камерному просторі "Shcherbenko Art Centre" електронщиця Grisly Faye  представить свій новий альбом «From Far Away". 
 
У мережі реліз з'явився 1 грудня, хоча роботу над ним музикантка веде досить давно. 
 
Рік тому Grisly Faye розпочала роботу в домашній студії, потім процес створення альбому плавно перемістився в Дніпро, в студію Hi5, де музиканти займалися накопиченням вокалу і фіналізацією проектів. Після повернення до Києва, Марго зводила матеріал під чуйним керівництвом Романа Черенова (Morphom) і завершився весь процес мастерингом від Юрія Буличова.
 
Альбом "From Far Away" - це поєднання електроного біту, ніжного жіночого вокалу, який нашаровується, множиться й місцями переходить в таємничий шепіт. Він складається загалом із семи треків. 
 
Музика Grisly Faye - експериментальна електроніка з модним басовитим звучанням і яскравим синтезом, побудована на filed recording і glitch-звуках, де можна з легкістю почути елементи IDM, ambient і trip-hop. І завжди яскраві сценічні образи Маргарити Кулічевої, як результат колаборації з українськими дизайнерами, серед яких Олена Голець, Яся Хоменко, Катя Беслік, Поліна Веллер, Finch, UNGU і інші.
 
Все своє свідоме життя Марго (Grisly Faye) присвятила мистецтву: класичний академічний хор і заняття в театральній студії в дитинстві, кілька років навчання в Нідерландської академії MAPA (Moving Academy for Performing Arts) і отримання master diploma of performing arts, диплом бакалавра філології (польська мова) КНУ ім. Т. Г. Шевченка. Паралельно з навчанням завжди були проекти в Центрі театрального мистецтва ім. Леся Курбаса, робота в команді AZH і AZH Promo, спільний запуск в 2013 році арт-простору Mezzanine. Навесні 2014 року в Варшаві розпочалася історія Grisly Faye. Через півроку з'явився дебютний сингл «Fall for Me», а в грудні 2014 на лейблі AZH Music вийшов перший EP «Drown».
 
За кілька років існування на рахунку Grisly Faye вже 8 турів, два з яких з американцями Arms And Sleepers. У загальній сумі це близько 55 концертів в Україні, Польщі, Чехії, Німеччині, Нідерландах. 
 
 Grisly Faye у соцмережах:
 
Youtube: https://www.youtube.com/user/grislyfaye
Soundcloud: https://soundcloud.com/grisly-faye/
Twitter: https://twitter.com/GrislyFaye
Instagram: http://instagram.com/grislyfaye
Facebook: https://www.facebook.com/grislyfaye 
VK: https://vk.com/grislyfaye