Гурт "ПНД" випустив новий альбом

4 листопада у мережі з'явився перший повноформатний реліз гурту "ПНД" у оновленому складі. Альбом "Про Любов" містить десять треків, частину з яких ви могли чути раніше у якості синглів. А  вже 19 листопада відбудеться презентація альбому в Києві на одному з кращих столичних майданчиків - "MonteRay Live Stage".
 
"Особисте! Відверте! Живе! Як перший дотик до електрогітари,будучи малюком серед музикантів-старшокласників або як народження другої дитини! Це те,за що не соромно ні перед батьками,ні перед ворогами! Це Є і БУДЕ!!!.. Знайдіть 48 хвилин та 12 секунд! Знайдіть тихе місце,де вас ніхто і ніщо не відволікатиме! Не слухайте перший раз з телефона і т.п. середньочастотних девайсів - бережіть враження", - радять музиканти. 
 
Завантажити альбом "Про Любов" у якості mp3 320 Kbps безкоштовно можна тут
 
Нагадаємо, Василь Переверзєв (Прозоров) після не великої паузи з часів закінчення історії групи ТОЛ (де він був автором та вокалістом) зосередив свої творчі зусилля на проекті, який створив ще у 2009 році. В 2010 році вийшов дебютний альбом ПНД - "Два аккорда" (ІншаМузика\Moon Records). З часом змінився склад, потім до ПНД було додано розшифровку - "Пісні Наших Днів".
 
Нагадаємо, раніше "Пісні Наших Днів" вже показали 2 відеокліпи на треки з нового альбому: "Про Любов" та "М1". Також гурт представив свій новий склад. 
 
"Пісні Наших Днів"  у соцмережах: 
 
ВК: https://vk.com/pndkiev 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7qX05JW_E31XzjzBMZTlfA 
Facebook: https://www.facebook.com/PNDband/ 
Soundcloud: https://soundcloud.com/pisninashihdniv