Новий реліз "Krobak" з'явився у мережі

Київський колектив 4 листопада офіційно представив довгоочікуваний альбом "Nightbound". 

"Nightbound, безумовно, наша найбільш зріла і складана робота станом на сьогоднішній день. І, кажучи "наша" я маю на увазі, що це також перший запис Krobak, де все написано не тільки мною. Я переситився цією one-man-band рутиною ще в 2009 році, тому перетворення Krobak у повноцінний  гурт в 2012 році означало для мене дуже багато. Коли Ася (бас), Наташа (ударні) і Марко (скрипка) підключилися до гурту, це зробило процес написання геть іншим досвідом, але більш приємним. "Little Victories" 2013-го був хорошим, але є там деякі передбачувані пост-рок-кліше, яких ми намагалися уникнути під час роботи над "Nightbound". Я б сказав, що він більш різноманітний і впізнаваний, незважаючи на те, що ми все ще під впливом інших музикантів очевидно ... але на цей раз це швидше Swans, King Crimson or The Mars Volta, аніж Godspeed You! Black Emperor, Mono and Yndi Halda", - прокоментував реліз Ігор Сидоренко

Рецензію на альбом гурту "Krobak - Little Victories" (2013) можна почитати тут. Цей реліз увійшов в Топ-50 альбомів 2013-го року за версією Neformat.com.ua. 
 
Новий альбом "Krobak" на бендкемпі можна придбати за  7 євро. 
 
"Krobak" (від українського  слова "хробак")  виник у 2007 році, як onemanband Ігора Сидоренка, фронтмена гурту "Stoned Jesus". Перший міні-альбом "The Diary of the Missed One", який вийшов у 2008 році, Ігор записав самостійно на домашній студії. Згодом, однак, Ігор знайшов однодумців і згаданий вище альбом "Little Victories" був записаний колективно. Після цього релізу гурт випустив лише декілька  синглів, тож запланований лонгплей буде першим великим релізом "Krobak" за останні декілька років. 
 
"Krobak" у соцмережах: 
 
Bandcamp: https://krobak.bandcamp.com
ВК: https://vk.com/krobak 
FB: https://www.facebook.com/krobakband