"The Heavy Crawls" випустили новий альбом

Київські музиканти 1 жовтня нарешті представили слухачам свій однойменний лонгплей "The Heavy Crawls". 
 
Альбом містить 10 треків, які записувалися впродовж жовтня 2015- вересня 2016 року на київській студії "BrokenBricks Studios". Самі музиканти зауважили, що при створені релізу надихалися класичним роком 60-70х років і, у результаті, намагалися створити комбінацію вінтажного рок-н-ролу і модерного психоделічного стонеру. Що з цього вийшло, можна послухати на Бендкемпі. Там же альбом можна придбати за 7 доларів, або ж через ВК-спільноту музикантів CD можна купити за 70 гривень. Загалом музиканти видали і особисто підписали лише 100 дисків. У якості Mp3 320kbs альбом доступний безкоштовно
 
Над обкладинкою релізу працював   Доктор Жук. 
 
Презентація уже третього альбому "The Heavy Crawls" відбудеться у  столичному "SWAN Gastro Bar" 14 жовтня. Вхід на неї буде безкоштовним. Концерт організовує "BrokenBricks Promotion". У цей вечір музиканти виконають виключно пісні з нового диску, який також можна буде придбати на концерті. До слова, "The Heavy Crawls" привезуть свою апаратуру, щоб слухач міг повністю відчути атмосферу та почути якісний ламповий саунд.
 
Колектив "The Heavy Crawls" ( ex "The Crawls") існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі «Диван», після чого підписав контракт зі німецьким лейблом "Nasoni Records" і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Влітку 2014 The Crawls підписали контракт на видання 7" платівки з грецьким лейблом G.O.D. Records.  Починаючи з жовтня 2015 дует стає тріо і починає писати нові пісні та їздити в тури.
 
Склад колективу: 
 
- Макс Товстий - вокал, гітара, бас
- Ірина Малишевська - клавішні, перкусія, бек вокал
- Інесса Жогер - ударні