Гурт "Waytaker" оновив склад

Про це мукачівський колектив повідомив на офіційній сторінці ВК. 
 
"Так склалось, шо для продовження життя гурту мені довелось розпрощатись зі старим складом. Причина очевидна - на відстані музикантам досить важко залишатись активними, і бути завжди в формі. Я завжди хотів, щоб Waytaker був активним гуртом з постійним складом, регулярними репетиціями, концертами, записами і т.д. В один момент стало зрозуміло, що для здійснення цього бажання єдиним виходом буде зробити гурт в своєму місті. Тому, пояснивши ситуацію колишнім учасникам гурту я вирішив зібрати новий склад вдома", - розповів вокаліст та гітарист  "Waytaker" Богдан Хлопонін.
 
Отож, новими учасниками  гурту стали Слава Свідерок (посередині фото) - ударні та Саня Daddy (справа) - бас.
 
Нагадаємо, хлопці 23 липня виступатимуть у Львові з новим складом та новими піснями. Там команда гратиме на розігріві у французьких панк-рокерів "Guerilla Poubelle" (Париж, Франція), котрі вперше гратимуть в Україні. 
 
Раніше, нагадаємо, "Waytaker" анонсували роботу над першим повноформатним альбомом. 
 
Трохи історії. Гурт "Waytaker" у 2012 році записав і видав своє перше чотирьохпісенне демо. Після півторарічної перерви вже у новому складі навесні 2015 колектив випустив спліт зі львівською командою "The Sunset Survival". "Waytaker" виступали на багатьох цікавих українських фестивалях, як-то одеський "Маяк Fest", київський "Neformat Fest" чи житомирський "Burn the Scene".