"The Paints Of Past Memories" видали новий EP

Гурт із Кам'янця-Подільського 25 червня випустив новий EP "SIN EATER". Реліз містить шість треків колективу. Він був зведений на хмельницькій студії "Ron Production Studios".

Нагадаємо, раніше гурт вже випускав EP "Distorted Reality". Окрім того з'явилося у "The Paints Of Past Memories" і lyric-video на пісню "Condemned", яка увійшла до нового міні-альбому. 

"Нарешті прийшов час підняти завісу та поділитись з вами тим, над чим ми так довго працювали. Наш новий EP уже зовсім скоро вийде на простори мережі, а щоб покращити цей і без того довгий процес, за кілька днів ви зможете оцінити сингл, а поки що, трохи більше про реліз. Він має назву "Sin Eater" та складатиметься з 6 композицій, ми вирішили зберегти притаманну першому EP "Distorted Reality" ліричну частину, яка присвячена нашому суспільству, політиці та особистому світогляду. Ви довго чекали і ми дякуємо за терпіння", - описували свій реліз музиканти. 
 
Гурт був створений у 2008 році під назвою "Soul Rider". за пару років колектив пережив декілька змін колективу а також створив декілька демо-записів. У  2010 році  назва колективу змінилася на "The Paints Of Past Memories". Окрім згаданих вище релізів, на рахунку колективу є ще декілька синглів.