"The Heavy Crawls" перевидають старі альбоми

Очевидно, таким чином київські музиканти хочуть допомогти собі і випуском третього релізу. 

"Ми перевидаємо перші два альбоми The Crawls i The Crawls - Lie! І на честь цього тепер в нашій групі є спеціальний розділ "Товари", де ви можете придбати наш мерч! Поки третій альбом на фінішній прямій, ви можете поповнити свою колекцію нашими першим та другим альбомом. Також, варто зазначити, що на цьому релізі Lie! є бонус трек (тільки на CD)", - повідомили музиканти. 
 
Диски продаються по 50грн, вініли по 300. 
 
Колектив "The Heavy Crawls" ( ex "The Crawls") існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі «Диван», після чого підписав контракт зі німецьким лейблом "Nasoni Records" і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Влітку 2014 The Crawls підписали контракт на видання 7" платівки з грецьким лейблом G.O.D. Records.  Наразі музиканти працюють над новим, третім за ліком, альбомом, готуються до туру, пишуть нові пісні та доробляють власний сайт. 
 
Ось, до прикладу, остання нова пісня колективу. Саме нею "The Heavy Crawls" відкрили концерт в "Атласі". А вперше ця пісня була зіграна на "Electric Experience".