"Stoned Jesus" за тиждень виступатимуть на "Hellfest-2016"

Взагалі про участь колективу у легендарному фестивалі стало відомо досить давно, однак, нарешті дата їх виступу стала реально близькою. 
 
Отож, 17 червня "Stoned Jesus" можна буде почути у Франції. Серед заявлених учасників фестивалю купа відомих гуртів, наприкад, Rammstein, Black Sabbath, Korn, Slayer, Megadeth, Bring Me The Horizon тощо. "Hellfest" почали проводити у 2006 році, а зараз там щороку грає більш ніж 160 цікавих команд. Як заявляють організатори, за три дні захід відвідує понад 150 тисяч людей. 
 
"Медиапространство - любопытная штука. Новость о том, что СтДж будут в составе Хеллфеста-2016 (и вообще первая укра инская группа за всю историю оного) появилась в ноябре прошлого года, и перестала быть новостью буквально на следующий день. Вопрос "ну как на Хеллфесте отыграли?" мы слышали всю прошедшую весну, и с некоторой неуверенностью отвечали "так в июне ж вроде" - шут его знает, может и отыграли уже, полсотни концертов за тройку месяцев, попробуй все запомни. Но вот такие милые штуки напоминают нам (и вам), что всё еще впереди - буквально на следующей неделе!", - нагадали українські музиканти.
 
З цього приводу вони дали інтерв'ю італійському виданню і, зокрема, повідомили, що планують видати четвертий альбом у 2017 році. Нагадамо, минулого тижня колектив випустив другий реліз своїх джемів "The Seeds vol. 2", який,у тому числі, має допомогти зібрати кошти на видання лонгплею.  
 
"Stoned Jesus"  — сучасний український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією та Європою і випустив декілька альбомів. "Stoned Jesus" проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії, Південної Америки і врешті поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016". 
 
Ознайомитися із рецензію на  реліз колективу "Stoned Jesus" – The Harvest (2015) можна за посиланням.