"RobustFellow" збирають пісні для третього випуску "Electric Funeral Cafe"

Він же стане останнім із серії. Про це йдеться на стодінці "RobustFellow".  "За останні роки нам разом вдалося трохи розворушити музичне підпілля. Ми дали поштовх та зарядили один одного позитивним творчим імпульсом. Ця збірка стане завершальною в своїй серії. Тож це останній шанс викарбувати своє ім'я в психоделічній історії. Після "Electric Funeral Cafe vol.3" Robustfellow Prods. витримає паузу та повернеться з новим, не менш масштабним, проектом", - розповіли про свої плани видавці збірника. 
 
Нагадаємо, у минулі роки вже побачили світ дві збірки  "Electric Funeral Cafe". До них увійшли вибрані треки українських психоделічних, стонер та doom команд. Втім, завжди хочеться більшого, тож за словами "RobustFellow третю компіляцію планують видати на трьох CD та збільшити тираж до 1000 копій, щоб вистачило усім бажаючим.
 
"По концепту "Electric Funeral Cafe" стилістично не має прив'язок, головне - це міцний, цікавий та хітовий матеріал. За вже звичною схемою "Electric Side" розкриє світлу сторону буття, в той же час "Funeral Side" буде заповнений міцною темною матерією. На 3й диск "Cafe side" будуть потрапляти пісні, які по своїй атмосфері вибиваються з "Electric" & "Funeral" side. У збірці будуть брати участь також кремезні світові банди - спеціальні треки від Robust Friendly Bands", - додали у Robust.
 
З  практики більшість гуртів приймають участь у фінансуванні збірки - викупають по собівартості 20-30 дігіпаків, таким чином отримують диски для подарунків, обмінів, продажу в турах та на концертах. Декілька груп, що приймали участь у першій та другій збірках вміло розпродали диски, розповсюджуючи їх в комплекті зі своїми альбомами та іншим мерчем та кажуть, що наступного разу візьмуть на себе більшу кількість.
 
Детальні умови участі в третьому виданні "Electric Funeral Cafe" можна знайти за посиланням. Дедлайн - 31 жовтня 2016.  Дата релізу - січень 2017 (традиційно на фестивалі "Winter Mass"). Попередні випуски EFC можна послухати тут: