Гурт "Я Тебе Не Знаю" опублікував дебютний альбом

Молодий дует з Києва "Я Тебе Не Знаю" виклав у мережу для вільного завантаження свій дебютний альбом під назвою "Жовтий". До нього увійшло 14 пісень, написаних впродовж 2015 року. 
 
"Назва "Я Тебе Не Знаю" може здатися на перший погляд дещо негативною - вона відштовхує, провокує. Але після прослуховування музики гурту розумієш, що то не є грубість, а просто щирість без жодних прикрас та яскравих обкладинок. Хіба ми можемо бути упевненими, що повністю знаємо людей навколо нас?! А якщо зануритися глибше, то чи добре ми знаємо самих себе?! Нерідко наш розум керується у пізнаванні світу накопиченими досвідом стереотипами, аби не витрачати час на обробку додаткової інформації. І людина вже не помічає, як ігнорує деталі, як зухвало удає собі, наче все і всі їй добре знайомі. Та невже! Я Тебе Не Знаю - це відвертість, готовність пізнавати та відкриватися світу", - саме так пояснюють назву музиканти. 
 
В цьому переконують й інструментал Євгена Коляди, і вокал Світлани Сугак, і символічні філософські тексти пісень, що присвячені темам любові, боротьби, пошуку свого шляху у житті. Як розповів Євген Коляда, автор проекту, інструменталіст, аранжувальник, він не очікував таких текстів на свою музику:  "Ідея проекту та альбому виникла ще два роки тому. Коли я визначився, що для реалізації достатньо тільки вокалістки, то почав пошуки. Перша композиція, за яку взялася
для спроби Світланка, була доволі складна - "Скажи мені". Результат вийшов цікавий і дивний, адже я сумнівався, що там взагалі можлива вокальна партія. А далі продовжував дивуватися тим темам та історіям, які почали у нас звучати".
 
За словами Світлани Сугак, особливих придумок для текстів використовувати не довелося - творилося доволі легко та швидко. "Музика "Я Тебе Не Знаю" стала для мене своєрідним каталізатором і дозволила висловити ті настрої, якими на той момент жила я та мої рідні, друзі, знайомі. Це гострі переживання болю від втрат, несправедливості, як у пісні "Вітер Дме", і якась тупа впевненість, що все стане на своє місце - хто жадає максимум контролю, рано чи пізно задихнеться від нього. Образом цих роздумів став міфологічний персонаж Тантал. Це слово має ще кілька значень і тут можна провести чимало паралелей".
 
Дует "Я Тебе Не Знаю" був створений у січні 2015-го року. За стилем музику гурту можна назвати умовною сумішшю пост-року, тріп-хопу, ембієнту та етно. Наразі кияни зняли пару live-відео на акустичні версії пісень "Якби" та "Вітер Дме", lyric-відео на пісню "Грай" та простий кліп на 13-й трек "Буря йде на підтримку свого дебютного альбому, а також встигли засвітитися на багатьох музичних майданчиках столиці. У планах гурту - зйомки кліпу на трек із першої трійки плей-листу.