"Elephant Opinions" збираються у євротур

Влітку тернпільський колектив зробить тритижневе євроколо з прекрасними канадцями "Life In Vacuum". Разом з ними виступатиме і багато інших гуртів, як то
"Wolves Scream", "No Values", "deer in the headlights" тощо.  Водночас музиканти пригадали несподівані епізоди зі свого минулорічного туру Європою.
 
"Одного разу у Вроцлаві. Фото зроблене рівно (!) рік тому нашим другом-художником Ярославом Футимським після концерту з прекрасними британцями We Never Learned To Live, Svalbard та німцями Chuck Bass. Ще в кінці зіграла місцева група Marjory Stewart-Baxter, які попросилися грати в останній момент, повинні були грати першими, але якось дуже дивно запізнилися на концерт і організатори вже і сказали, що вони грати не будуть... Але все таки прийшли і зіграли останніми. Правда всі учасники концерту і просто відвідувачі в той момент браталися і набирали алкоголь в кров під входом в бар, так що польська група зіграла з собою злий жарт. Не знаю, чи навмисно, чи нечайно. 
 
Варто і згадати, що сам організатор виявився доволі дивним, адже у Вроцлаві почав годувати групи під час саундчеку, так що нам ще хоч дісталися пару порцій холодних макаронів, а Chuck Bass взагалі вже не встигли ні на що. Після концерту якось він вирішив, що потрібно дати гроші з входу не на всіх порівну (як обговорювалося задовго до того), а тільки WNLTL і Svalbard, а нам і Chuck Bass просто з милим поглядом сказав "sorry".
 
Наступного дня ми вже грали на безплатному гігу в Ополє (було домовлено зразу, що все безплатно), організованому цим ж таки хлопчиною, і все б нічого, але він пропав геть на останньому нашому треку і на жаль ні ми, ні наші нові друзі з Chuck Bass більше його не зустріли... Власники Пекарні гарно залишили нам ключ і дозволили спати де завгодно в барі. Такі були пригоди. В принципі це був лише початок, а пригоди різного типу переслідували нас цілий тур. Але це вже інші історії".
 
Гурт "Elephant Opinions" - ветерани українського screamo. Колектив був створений  у Тернополі в 2008 році. на їх рахунку багато концертів в Україні та за її межами, декілька альбомів та чимало знаних хітів. Утім, від 2014 року нових релізів у колективу, на жаль, не виходило.