Українські музиканти пропонують фанам оновити гардероб

Навесні прийнято вичищати шафи та оновлювати гардероб. Здається, це розуміють і українські музиканти, які останнім часом пропонують поціновувачам своєї творчості придбати той чи інший мерч. 

Наприклад, одеський гурт "Mother Witch & Dead Water Ghosts" взагалі пропонує акцію. Тут до 21 квітня розігрують новеньку футболку і диск. 

"Нас 666 и значит, время раздавать подарки. Один из вас получит свеженькую футболку, диск и плакат. Размер и цвет футболки на выбор победителя", - пише гурт.

Львівський колектив "1914", котрий не так давно презентував свої перші футболки, вирішив об'єднати їх зі релізами за вигідною ціною

"Нагадуємо, що у нас трохи назбиралось хорошого мерчу, котрий можна придбати на наших концертах, або замовити тут, написавши в приватні повідомлення. Кого цікавить - диск, футболка та касета з нашивкою - вартість 350 грн за набір", - пишуть музиканти. 

 

 30 березня у продажі з'явилися фірмові футболки SECTORIAL (м.Боярка) з ексклюзивним дизайном від художника X ninja. Якість — Fruit of the Loom "Super Premium". Футболки є і для дівчат, і для хлопців. До слова, якщо їх купляти через  Bandcamp,  доступним стане безкоштовне завантаження альбому "We Are The Titan's Rising Ashes" в MP3, FLAC і т.д. 

Новини щодо мерчу є і в киян "Shiva the Destructor". У них вже скінчилися сірі футболки, однак, є ще чорні. 

 

І наостанок презентуємо лімітований тираж футболок GREENLEAF(Швеція) "Robust Fest 2016. Київ", яку розробляли "Iron Hamster Records" спільно зі митцем BigBob812ink спеціально для  українського фесту. Ціна однієї - 250 гривень.