"Фліт" випустив новий сингл після тривалого мовчання

Пісня під назвою "Все навпаки" підіймає тему війни та ставлення до неї. Її запис проводився на студії "Frost Magnetic Records". За жанром трек більше наближений до поп року, ніж до панку. Пісня "Все навпаки" ввійде до наступного альбому хлопців, який стане вже п'ятим їх масштабним релізом. 
 
Нагадаємо, останній альбом гурту "ФЛІТ" вийшов у травні 2013 року. З того часу ані синглів, ані відео музиканти не публікували.
 
Гурт створений у 2001 році в Івано-Франківську. До першого складу входили: Новіков Володимир - вокал, Бєляков Віталій - бек-вокал, Марків Андрій - гітара, Копієвський Михайло - бас-гітара, Чорний Юра - ударні. У грудні 2003 група випустила свій дебютний альбом «Світ такий...».
 
Восени 2006 року «Фліти» починають записувати другий альбом в Івано-Франківській студії «Positive records». 2 квітня відбулась презентація альбому, що отримав назву «Zаникай». За словами гурту тематика цього альбому відрізняється від попереднього. Склад також перетерпів зміни. Тепер це: Володимир Новіков - вокал, гітара, Андрій Марків - гітара, Михайло Копієвський - бас-гітара, бек-вокал, Ігор Озарко - ударні.
 
У листопаді 2008 року музиканти розпочали роботу над записом нового альбому. 31 січня гурт презентував пісню «Однозначно!», яка була написана ще восени. Пісня стала одним з синглів з майбутнього альбому групи. З 2 по 26 квітня 2009 року гурт провів клубний тур в підтримку нового альбому «Однозначно», який охопив 12 міст України. Офіційний випуск альбому відбувся 23 квітня. У трек-лист увійшло 12 пісень.
 
1 травня 2013 року у в мережі з'явилися 13 треків з нового альбому, який музиканти назвали на честь пісні «Вихід є!».