"Тулим" випустили третій альбом

Київський хіп-хоп колектив випустив новий реліз під назвою "НЕТРІпанина" 15 березня. Альбом був записаний на лейблі "PHRANK ROC RECORDINGS", а автором обкладинки став Server (Одеса). У записі прийняли участь найкращі українські реп виконавці (Mammoth DMNT, Dee,Zombo (Kickit), Довгий Пес (Ціна Ритму), DPMN (Падваротня), ЛёХкий (СЛЕД), також голандські МС з відомої групи Het Verzet - EllMatic та BlabberMouf, і співак Женя Дідур з Сімферополя. Альбом виконаний в класичному хіп-хоп стилі під соковиті інструментали від бітмейкерів з України (KyLЯ,GAZZ), Польщі (Matis), Македонії(Dimiography) та Росії (СТЕПМАН).
 
"Цим альбомом ми хотіли показати різні грані нашого міста Київ (нетрів). Ми розповідаємо, що наша столиця може надихати своєю красою, атмосферою, а з іншої сторони ми бачимо спальні райони, бідність, руїну. На цей альбом нас надихала уся ця різнобарвна палітра емоцій, яку переживає будь-який житель великого міста", - розповів про новий реліз учасник колективу Ігор Тулим. 
 
Нагадаємо, нещодавно гурт "Тулим" представили слухачам новий-старий трек "System in control". 
 
"Тулим" - український хіп-хоп гурт з міста Київ, заснований у 2008 році двома киянами - Максом і Ігорем. Один з найвідоміших українських хіп-хоп гуртів в нинішній час. Провели виступи в більшості великих міст України а також кількох закордонних містах. 18 квітня 2015 року у місті Софія, Болгарія виступили на одній сцені разом з легендарним американським гуртом "Onyx".
 
Детальніше почитати про гурт можна на окремій темі форуму Neformat.