Саша Буль повертається з концертами до України

Чернівецький сонграйтер наразі перебуває у Європі, але зовсім скоро повернеться до України, де зі 26 березня почне активно концертувати. На фото можна побачити запланований список виступів музиканта. Після серії вітчизняних концертів виконавець повернеться до Польщі і тривалий час перебуватиме там.
 
 
У розмові з Neformat.com.ua Саша Буль зізнався, що концерти, звісно, інколи втомлюють. "Бо це, все ж, робота. Хоч і дуже кохана", - лаконічно зауважив музикант. 
Втім, виділити якісь конкретні виступи Саша Буль не береться.  "Насправді, важко виділити якісь конкретні концерти, бо кожний трактую як унікальний і неповторний. Звісно, Ісландія, стоїть трішки “особняком”, бо це країна в якій ще не грав і дуже хотів побувати", - розповів виконавець. Найбільше ж його там вразила природа і ментальність ісландців. 
 
Окрім того, 3 березня Саша Буль виступив  на одній сцені з легендарним американцем King Dude. "Кінг Дюд - мега мужик і надзвичайно приємна людина. Коли розмовляли, то здавалося, зо сто років знайомі". 
 
Sasha Boole / Саша Буль - чернівецький сонграйтер, кантрі/фолк виконавець, котрий грає на багатьох музичних інструментах. Його активна гастрольна діяльність почалась лише у 2014 році, проте кількість зіграних концертів от-от перевалить за другу сотню. За спиною музиканта два повноформатних альбоми, один з яких виданий на вінілі українським лейблом “AbyShoMusic”, та кілька синглів. Наразі Sasha Boole активно гастролює, здебільшого Європою, та працює над матеріалом для нового альбому.