"Electric Meadow" почав оголошувати лайн-ап фестивалю

Перша п'ятірка гуртів, які виступатимуть на фестивалі у 2016 році вже відома. Нагадаємо, раніше Neformat.com.ua писав, що фестиваль "ELECTRIC MEADOW" розіслав запрошення музичним колективам. Зокрема, про це повідомили H.Soror, Temple of the Universe, The Curse of Wendigo, SOOM, Dreadnought, Mother Witch & Dead Water Ghosts, Shiva the Destructor тощо.  Частина з них уже погодилася на виступ. Отож, перша п'ятірка фесту виглядає наступним чином: 
  • TEMPLE OF THE UNIVERSE (Одеса)
  • NIGHT ON FIRE (Житомир)
  • THE CURSE OF WENDIGO (Харцизьк/Київ)
  • PREE TONE (Київ)
  • MUDTRIP (Харків)
"Ми раді знов вітати усі ці гурти на нашій поляні. Адже за рік кожна із команд значно зросла і ми раді бути причетними до процесу розвитку та зросту української музики. Посилаємо тільки позитивні вібрації і запрошуємо на поляну",  - зазначили організатори. 
 
Нагадаємо, вперше "Electric Meadow" відбувся у 2012 році. Це західноукраїнська ініціатива розвитку сцени stoner року та суміжних стилів. Фестиваль, за словами організаторів, розвиває традиції музики 60-70х та локальну сцену, культивує psychedelic rock, sludge, desert rock, shoegaze, doom, drone, post metal, black sabbath,  fuzz, beer, weed тощо. 
 
"Electric Meadow 2016 " знову пройде на Львівщині, поблизу села Туринка (GPS: 50.107003, 24.022997). Дата  "проведення фесту - 9-10 липня.