"ШANA" презентує кліп на пісню "Малюк"

Захід відбудеться у Харкові 12 березня у місцевому клубі "PINTAGON". Також команда зіграє декілька своїх пісень у акустичній версії. Відвідувачі зможуть побачити матеріали зі зйомок, поспілкуватися зі творцями відео тощо. Вхід буде вільним. 

"ШANA" - молодий альтернативний рок-гурт із Харкова. Активну діяльність музиканти розпочали восени 2015 і відразу завоював серця багатьох меломанів. Дебютний альбом "Молюсь" був записаний в 2015 року, в Берліні, на студії звукозапису "TRIXX Studios", де свого часу писалися такі музичні титани як "Rammstein", "Dave Gahan", "Nino Katamadze", "Paul van Dyk", "Tricky" та багато інших. 
 
Восени 2015 "ШANA"отримала пропозицію співпраці від провідного українського музичного лейблу "MOON RECORDS", який взявся за офіційний випуск диска. Колектив вже встиг відзняти два відео і на лютий 2016го анонсують вихід третього. У кліпі «Молюсь» режисером виступила сама вокалістка "ШANA", Катаріна Леонова і арт-фотограф Ганна Мельникова.
 
Почитати рецензію на альбом "ШANA" - "Молюсь" можна за цим посиланням.  А почути його наживо можна буде 24 го березня у стличному клубі "Atlas".