Фестиваль "ELECTRIC MEADOW" розіслав запрошення гуртам

Цьогоріч він знову пройде на Львівщині, поблизу села Туринка (GPS: 50.107003, 24.022997). Точна дата  "ELECTRIC MEADOW - 2016" уже відома - 9-10 липня.

Скоро організатори планують оголосити лайн-ап заходу. Нагадаємо, йдеться про галицький фестиваль психоделічної рок-музики. 

Відповідно, багато українських гуртів, які створюють музики у цих жанрах, оприлюднили на своїх сторінках запрошення фестивалю. Зокрема, це наступні колективи: H.Soror, Temple of the Universe, The Curse of Wendigo, SOOM, Dreadnought, Mother Witch & Dead Water Ghosts, Shiva the Destructor тощо.  Цих музикантів, до слова, на фестивалі можна було почути і минулого року. 

Нагадаємо, вперше "ELECTRIC MEADOW" відбувся у 2012 році. Це західноукраїнська ініціатива розвитку сцени stoner року та суміжних стилів.

"Змучившись від засилля комерційної музики, ми організовуємо фестиваль що є подією для поціновувачів, справжніх гурманів, естетів та навіть затятих музичних снобів. Ми розвиваємо традиції музики 60-70х та локальну сцену, культивуємо psychedelic rock, sludge, desert rock, shoegaze, doom, drone, post metal, black sabbath,  fuzz, beer, weed", - стверджують організатори.