The Jossers: від панк-року до неопсиходеліки

Калуський гурт The Jossers привідкриває завісу майбутнього LP, котрий побачить світ вже цього року. Власне, його можна буде почути на невеликому закритому концерті 21 лютого у Києві.
 
Сингл “Moron” став одним із перших кроків у бік нових музичних ідей для дебютного альбому. Хлопці записали його на столичній студії SoundPlant та видали всередині грудня 2015 року. Що цікаво нова пісня виконана у жанрах post-punk та neopsychodelia, тоді як всі попередні роботи The Jossers радше можна було віднести до звичайного панк-року.
 
Тим не менше музиканти впевнено крокують у новому напрямку, адже зовсім скоро, 12 березня, вони виступлять у Львові на розігріві іншого досить популярного post-punk гурту Small Depo. А 28 лютого одесити зможуть послухати їх разом із Anniebri — ліричним проектом талановитої музикантки Ганни Брижатої.
 
Тріо The Jossers було засноване Сергієм Вороновим (вокал, ударні), Петром Мацибуркою (гітара) та Владом Ставровим (бас) у 2011 році у місті Калуші. Дебютний реліз – міні-альбом T-Shit – колектив випустив у березні 2014 року, а нещодавно музиканти презентували сингл Moron – передвісник дебютного альбому, вихід якого заплановано на 2016-й рік. Свою музику позиціонують як post-punk/neo-psychedelia.