Sasha Boole представив кліп на пісню "Дорога"

8 лютого відеотека Sasha Boole поповнилася новою чудовою роботою.

Це кліп на пісню "Дорога", знятий талановитим київським режисером Стасом Гуренко. При цьому кліп є ще й трейлером до документального фільму “Dustards”, що вийде на екрани наприкінці березня 2016 року.

“Дорога – одна з тих пісень, котрим довелося трішки полежати в шухляді, перш ніж прийшов їх час. Я написав її ще до виходу першого альбому, а видав лише у другому. І то, думаю поспішив, бо здається, що розуміння цієї пісні починає приходити до мене лише зараз”, -зазначає сам музикант.

Нагадаємо, пісня, про яку йде мова, увійшла до студійного альбому Саші Буля "Survival Folk" (2014).

Зйомки ж самого відео проходили влітку минулого року на території цілої Західної України - від Києва до Закарпаття.

У якості звукової доріжки використали не студійний варіант пісні, а живий звук, записаний у дорозі в польових умовах, під час зйомок кліпу.

Sasha Boole / Саша Буль - чернівецький сонграйтер, кантрі/фольк виконавець, котрий грає на багатьох музичних інструментах. Його активна гастрольна діяльність почалась лише у 2014 році, проте кількість зіграних концертів от-от перевалить за другу сотню.

За спиною музиканта два повноформатних альбоми, один з яких виданий на вінілі українським лейблом AbyShoMusic, та кілька синглів.

Наразі Sasha Boole активно гастролює, здебільшого Європою, та працює над матеріалом для нового альбому. Зовсім скоро, 3 березня, Саша Буль виступатиме на одній сцені з легендарним американцем King Dude.

See video