Новини

The Erised выпустили новый сингл

Украинская группа представила слушателям новый трек под названием "Heroes", который исполнит 10 февраля в прямом эфире СТБ и UA:Перший в национальном отборе Евровидения 2018. 

У Orpha вийшов ще один сингл

Київський melodic hardcore гурт представив слухачам анонсований раніше сингл "About Water", який увійде до майбутнього альбому колективу. 

Гурт Ignea випустив новий лайв

Київський oriental metal гурт представив нове live experience відео записане на The Best Ukrainian Metal Act 2017, в якому Ignea зайняли третє місце.

One Man Gun випустив дебютний трек

Новий житомирський проект представив свій дебютний реліз - сингл "My Show".

У Києві відбудеться чергова Ніч Боуї

10 січня 2016 року помер легендарний рок-музикант Девід Боуї. Того ж року на початку лютого у Києві виконавця вшанували концертом на його честь - Bowie Night, де відомі українські музиканти виконували його хіти. 

White Ward працює над новим альбомом

Одеський блек метал гурт наразі веде роботу над другим лонгплеєм. 

Гурт Пошлая Молли випустив новий міні-альбом

Харківський поп-панк гурт представив слухачам новий реліз - "Грустная девчонка с глазами как у собаки" - EP. Міні-альбом вийшов на лейблі Warner Music Russia.

У Palmo X вийшов новий сингл

Український електронний проект випустив новий сингл під назвою "Unchained". 

Orpha готує новий сингл

Київський melodic hardcore гурт представив слухачам цілих три тизери нового синглу "About Water", який увійде до майбутнього альбому колективу. 

У Львові відбудеться Reborn Fest

24 лютого на сцені львівського клубу FestRepublic зберуться колективи з різних куточків України. Хедлайнером заходу стане одеський гурт Septa, який у Львові виступить вперше за останні кілька років. 

Beyond the Pleasure записали новий міні-альбом

Київський гурт днями представив новий міні-альбом під назвою "Take me back to hell", куди увійшли чотири нові треки. 

Shadazz випустили нове відео

Український альтернативний гурт зняв і представив офіційне відео на трек "Awaken" з дебютного альбому "Angry & Sad".

Дует The Crawls випустив новий лайв

Концерт-реюніон нині вже по суті неіснуючого гурту відбувся 14 січня на сцені Docker's ABC. Це був перший виступ дуету за більш ніж два роки. 

Гурт ZRADA випустив новий сингл

Харківський хардкор-гурт днями залив у мережу новий сингл під назвою "Я смогу".

Лейбл Masterskaya випустив компіляцію молодих виконавців

Початок року на лейблі Masterskaya виявився дуже насиченим – вийшла їх компіляція з 11-ти композицій від абсолютно різних артистів, серед яких, наприклад, є Зэ Джозерс з їх треком "Одсендендс". 

Nonsun перевидав альбом "Black Snow Desert"

Львівський doom metal гурт перевидав свій альбом 2016 року. "Black Snow Desert" у форматі кольорового вінілу (2xLP) на лейблі Dunk!records та у вигляді дисків на Cimmerian Shade Recordings. 

Jinjer випустили новий лайв

Український гурт представив нове відео на трек "Bad Water" з альбому "Cloud Factory", який буде перевиданий лейблом Napalm Records уже в лютому. Цього разу мова йде про лайв, а не про лірик-відео.

Сігналз випустили дебютний реліз

Раніше херсонський гурт Signals Feed The Void оголосив форк, а саме залишив  основний однойменний проект і створив новий - Сігналз. Детальніше про це ви можете почитати тут.

На Закарпатті запустилося онлайн-радіо Єден

Майже тиждень тому, 19 січня розпочало роботу нове закарпатське онлайн-радіо Єден (що на місцевому діалекті означає "один").

Группа DETACH выступит из симфоническим оркестром

DETACH – альтернативная рок-группа которая ворвалась на украинскую рок-сцену и твердо там осела. Эта группа не боится экспериментов, всегда обновляет программу выступлений и удивляет слушателей. Парни прошли большой творческий путь через фестивали, гастроли и даже Х-фактор, чтобы 10 марта удивить столицу своим новым экспериментом!

bichkraft анонсував новий альбом

Київський гурт залив у мережу новий трек "Yonder" і разом з тим анонсував вихід нового лонгплею під назвою "800". До слова, це перший реліз гурту із 2016 року

UPark Festival везе в Україну Massive Attack та Gorillaz

Літо, музика, щасливі люди. Це інгредієнти коктейлю – назва якого UPark Festival 2018. Фестиваль пройде 25 липня в самому центрі літнього Києва – під Аркою дружби народів.

Season of Melancholy випустили дебютний кліп

Київський метал-гурт презентував перший сингл "Waves of Time" з майбутнього альбому та дебютний кліп на нього. Романтична історія переродження душі, сповнена любові, зради та надії, в якій з’являються не тільки люди, а і їх душі та навіть – демони.

Black Sea Metal Festival анонсував перших учасників

У 2018 році вже п'ятий, ювілейний Black Sea Metal Festival відбудеться 29 червня - 1 липня. Як і у попередньому році захід відбудеться у місті Чорноморськ на літньому майданчику Metropolis Arena