27/01/2012 г. Киев, "Underground Music Hall"

Fri, 27.01.12 - 09:00
"Underground Music Hall"
30грн.

 

Вмикай Проти Ночі!

Київська ватага Проти Ночі 27 січня цього року пропонує усім своїм шанувальникам увімкнути у програвачах свою першу повнотривалу платівку, яка так і називається: Вмикай!

Дата виходу першачка Проти Ночі обрана не випадкова: у цей день гурту виповнюється повних 6 рочків!

З цієї двічі святкової нагоди 27 січня в столичній домівці Underground Music Hall (ст.м. Петрівка, пр-т Московський 13-В) відбудеться відривна вечірка, на якій окрім винуватців події, гостинно гратимуть дружні рої: Гапочка та DCT (Drama & Comedy Theatre).

Початок посиденьок ? о 21:00. Вхід 30грн.

Після цієї гулянки побачити наживо Проти Ночі у Києві можна буде вже не скоро. Річ у тім, що з того дня розпочинається подорож ватаги містами Центральної та Західної України на підтримку платівки, і триватиме вона буде аж до травня місяця. Тому столичним (та й не тільки) прихильникам гурту варто на вечір 27-го січня жодних важливих справ собі не загадувати :))

З вичерпним розкладом співочої мандрівки Проти Ночі можна буде ознайомитися на іменній сторінці гурту http://protinochi.com, а також у громадських мережах http://vkontakte.ru/protinochi

Виходу дебютника Вмикай! і святковому концерту передуватиме пісня-провісниця Ти Поряд, яка вирине у сповісному просторі від 22 січня. Хоча ця співанка і провіщатиме про появу першої платівки Проти Ночі, однак сама вона до кружальця не увійшла. Це награння? є найсвіжішим доробком гурту, і водночас — теж своєрідним «першачком», бо це перша робота, створена разом з новою чільницею команди ? Галею Книгиницькою.

Згідно усіх приписів шоу-бізнесу, забійник Ти Поряд буде підкріплений відеорядом, який днями також побачить світ: по-суті, виднограй вже лежить у сховку майже готовим.

Як бачимо, найближчі дні для Проти Ночі видадуться дуже багатими на події.

Зрештою, так воно завжди виходить, коли гудцями є що перед людьми умкну?ти ;о))

Зворотній зв'язок з ватагаю Проти Ночі:

063-879-33-27 — Сашко Кравченко

protinochi@ukr.net