24.03 Anemone Tube / Monocube / Heinali | Львів

Fri, 24.03.17 - 08:00
"L'uft Underground Club"
80 / 100 грн.
- ANEMONE TUBE (Dark Ambient, Experimental, Industrial, Noise / DE)
 
Аудіороботи Anemone Tube є унікальною сумішшю дарк-ембієнту, нойзу, індастріалу і саунд-арту з сильним психогенним впливом. Використання звуків і настроїв, які постійно змінюються, можливо, одна з найбільш інтригуючих речей аудіо Anemone Tube.
 
- Monocube (Dark Ambient, Experimental, Industrial, Noise / UKR)
 
Monocube це український дарк-ембієнт проект, який творить музику з 2008 року. Його недавня участь в престижній компіляції  “Drone Mind“ LP на Drone Records (DE) отримала продовження у вигляді випуску другого, повноформатного альбому лейблом Malignant Records (US) наприкінці 2016 року. 
 
- Heinali (Ambient, Experimental)
 
Heinali - це псевдонім українського композитора і виконавця Олега Шпудейко, який працює в основному в області електроакустики. Самоучка, він почав свої перші стилістично еклектичні експерименти в 2003 році.
 
Його останні роботи в цілому можна назвати звуковими скульптурами, які базуються на звукових нашаруваннях, зацикленні, спотворенні і інших методах обробки звуку. Роботи Heinali  були випущені на Injazero, Sony Interactive Entertainment, Fluttery, NEN Records, Paradigms Recordings, Land Animal Tapes та інших лейблах.