21/05/2013 г. Киев, "Atmasfera 360"

Tue, 21.05.13 - 08:30
"Atmasfera 360"
80/100/150грн.

 

 

 

PROJECT Trio (США)

Сезони американської музики

від Бюро освіти ікультури Держдепартаменту США

21 травня | 20:30 | ATMASFERA 360

PROJECT Trio – гурт із Нью-Йорку, автор оригінального напрямку «флейтобітбокс» у поєднанні класики, джазу, хіп-хопу та року, що здобув зіркову славу на «YouTube». Відео міксу бітбоксу із флейтою «Beatboxing flute inspector gadget remix» від PROJECT Trio з’явилося в інтернеті у лютому 2007 року, миттєво отримало вірусний ефект та зібрало більше 26 млн переглядів. Сьогодні гурт є одним з найбільш популярних інструментальних колективів в Інтернеті, має більше 71 млн переглядів і 78 000 підписників.

Грег Петтілло (флейта), Ерік Стівенсон (віолончель) і Пітер Сеймур (бас) грають більше 70 концертів на рік для шанувальників різного віку по всьому світу. Безліч авторитетних журналів, серед яких «Downbeat Magazine», «New York Times» і «Wall Street Journal» відзначають привабливість гурту, його почуття гумору та бездоганну техніку. Активна діяльність гурту у сфері музичної освіти надихає нове покоління на любов до музики. Завдяки величезній популярності на YouTube та появи на популярних каналах «Nickelodeon» і «MTV» про PROJECT Trio миттєво дізнаються студенти. Музикантів запрошують до різномантіних рекламних проектів, зокрема «Nike» та «Smart Car».

У 2012-2013 році Бюро освіти ікультури Держдепартаменту США залучило PROJECT Trio до участі у сезонах американської музики за кордоном, щоб представити «флейтобітбокс» на концертах, майстер-класах та джем-сейшенах із місцевими музикантами.В Україні тріо виступить під найбільшим у Європі куполом цифрового планетарію ATMASFERA 360.

PROJECT Trio: projecttrio.com | youtube.com/watch?v=59ZX5qdIEB0

youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AS7Oite6cNQ#at=28

youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uleTbK7MpPU#!

 

Квитки: укасі ATMASFERA360 (80/100/150 грн.)

Довідки: (044) 229-01-93

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3, м«Олімпійська»

ATMASFERA 360 – одне з найнезвичайніших місць відпочинку у Києві. «Атма» в перекладі із санскриту означає «душа», або «вище Я», тому ATMASFERA – це «місце для душі», «твоє місце у Всесвіті». «360» втілює у назві купол планетарію 23 м у діаметрі, один із найбільших у Європі. Він є екраном унікального сферичного кінотеатру, обладнаного сучасною цифровою проекційною системою, де можна побачити науково-популярні, мультиплікаційні та художні фільми з ефектом 3D без окулярів. Сферичне кіно (Fulldome) – це революційний жанр кіноіндустрії, в якому бачать майбутнє кінематографа Джеймс Камерон, Стівен Спілберг та інші прогресивні кінопродюсери. Концерти під куполом сферичного кінотеатру створюють атмосферу польоту і казки, дозволяють глядачу стати частиною аудіо-візуального віртуального світу. Це надзвичайний арт-майданчик для проведення фестивалів, майстер-класів і виставок. Хол кінотеатру трансформовано в Play Zone з інтерактивними декораціями, мультимедійними розвагами і Space caf?.