Volver Stone закликає ворогів забиратися з України у новій пісні

Лейбл Robustfellow представляє новий сингл житомирського сонграйтера Volver Stone, присвячений, цілком очікувано, війні в Україні. 

 

Дмитро Бєлов написав пісню "Ворог" ще 1 квітня 2022. Шматок одразу ж опублікував у своєму інстаграмі.

"Хотілося поділитися новим твором, бо тоді крутилося в голові "tomorrow's may never come", - розповідає Дмитро у коментарі Неформату. 

Сам запис відбувався у підвалі Макса "Моррісона" Ситнікова (бас-гітарист гурту The Mistification), де раніше Дмитро разом з гуртом Night On Fire записував альбоми "Wild" та "Lizard Queen". Тільки цього разу студія-підвал, куди перемістили усю необхідну техніку, була ще й укриттям.  

"Мільйони українців об'єдналися у боротьбі проти рашистського окупанта. Як єдиний організм ми боремося за свободу, за правду, за життя. Український Народ вільний та незламний! Ця пісня це попередження, відповідь на ті жорстокості та зло, яке русня принесла на нашу землю. Ворог, що несе смерть сам її і зустріне", - йдеться у пресрелізі.

Музикант розповідає, що загалом у нього зараз все добре:

"З'явилася нова робота. По можливості допомагаю друзям волонтерам, спільно з командою Житомирського Айріш пабу організовуємо благодійні канци аби збирати на потреби ЗСУ. Нарешті сім'я повернулася із-за кордону і стало набагато легше, хоча і тривожно водночас". 

Варто додати, що 100% з продажу цієї пісні та всієї дискографії Volver Stone йдуть до ЗСУ. 

Volver Stone — сольний проєкт Дмитра Бєлова, житомирського музиканта, учасника гурту Night On Fire. Дмитро виступає як автор-виконавець та людина-оркестр (one-man band) і грає в таких жанрах як, панк-блюз, гараж, блюз-рок, рок-н-рол, фолк. Особливістю проєкту є гра на кількох інструментах водночас, використання незвичних інструментів та оригінальний саунд, що формує звучання повноцінного гурту. На його рахунку сингл "Thunderose Fate" (2017), акустичний альбом "Silver Light" (2019), альбом "Wasteland" (2019) та EP "God I Pray | My Church is U" (2020), окремі сингли

Volver Stone у мережі:

https://www.facebook.com/volverstone.ua
https://volverstone.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/volver_stone/
https://soundcloud.com/volver-stone
https://www.youtube.com/channel/UCZREsmuaQTpc-87YiV9eW9Q