Killar діляться домашньо-гаражним ЕР

Нещодавно метал-гурт Killar видав свій перший мініальбом "Rebel", назва якого цілковито передає налаштованість музикантів.

Треки для цього трьохпісенника учасники гурту почали писати ще у 2017 році, коли їхній склад став стабільним. З цими піснями Killar встигли виступити на кількох конкурсах, пограти в Атласі та покійному Монтереї, але, на жаль, так і не дісталися клубу Бінго.

"Запис проходив не без форс-мажорів – почали ми під час пандемії, а випустили [ред. – ЕР] під час війни. Робота проходила в домашньо-гаражних умовах, лише барабани писали на студії. А дуже вухаті слухачі можуть почути, що вокал записаний в оточенні панелей з комфортного домашнього меблевого поролону. Це надає вокалу теплоти звучання та lo-fi атмосфери", – розповідає Святослав, вокаліст гурту, Неформату.

До речі, музиканти зберегли невдалі дублі вокальних записів, які, за їхніми ж словами, згодяться в якості контенту для OnlyFans.

 

Як і виходить із назви, усі записи на мініальбомі пройняв бунт:

"Так, ці пісні обʼєднує бунтівний настрій, адже дух свободи та жага до самовираження в нас у крові. Найгучніше про це заявляє пісня "Rebel".

Обкладинкою альбому став малюнок української художниці @chbfuld, чий стиль одразу припав до душі всім учасникам гурту.

"Нам дуже пощастило з художницею – коли ми побачили її стиль, то були в захваті. На обкладинці зображений войовничий Бобер Ґоґі. Насправді, це його гурт. Ми у нього сесійні музиканти. Йому дуже не подобається наш східний сусід, тому він взяв до лапок запальне смузі. А з іншого боку, на абстракції кожен може побачити щось своє, це вже залежить лише від вашої фантазії".

Killar – грув-метал гурт, заснований у Києві, що створює музику з 2015 року. Першим релізом колективу став однойменний трек із мініальбому "Rebel" (2022).

Killar в мережі:

https://www.facebook.com/killar.band
https://www.instagram.com/killar.band/

Фото обкладинки – Facebook виконавців