Space Of Variations зняли новий кліп

Днями метал-гурт Space Of Variations видав кліп до пісні "IMAGO" зі свого майбутнього однойменного альбому, що має вийти вже цього вересня.

"Відео вийшло дуже схожим до того, що ми уявляли. В процесі розробки концепції один із нас малював орієнтовні ескізи, підбирав кольори, а інші шукали референси, по яких ми працювали. Тому в кінці все вийшло дуже близько до наших напрацювань і навіть краще, ніж ми уявляли", – розповіли музиканти Неформату.

Зйомки відеокліпу проходили 21 лютого, а тому важке передчуття майбутнього вже було в повітрі.

"Під час зйомок атмосфера була важка. Сам творчий процес був в нормі, але на фоні дуже відчувалося, що ми знаходимося на грані чогось дуже страшного."

 

Найбільше часу у виконавців забрала робота над графікою, монтажем та постпродакшном відео – все це робив ударник гурту Тіма, який працював у перервах між повітряними тривогами.

"Відео наглядно показує, де відбуваються події пісні, воно і є ця пісня – цей колір, ці пейзажі та кам'яні локації, вони наче матеріалізувалися зі звуку цього треку. Метафоричні фрази в поєднанні з абстрактними символами у відео дають глибше зрозуміти суть цього релізу, суть нашої творчості, суть цього світу, під впливом якого ця творчість народжена."

Space Of Variations – вінницький метал-гурт, що розпочав свою діяльність під назвою Пространство Вариантов ще у 2008 році. Після перерви колектив відновив свою діяльність, змінив назву, а також звучання. Вже у серпні 2016 вийшов їхній ЕР "Blackmail", а у 2017 році Space Of Variations отримали звання кращого метал-гурту країни за версією премії BUMA. Колектив підписаний на Napalm Records.

Space Of Variations у мережі:

https://www.facebook.com/SpaceOfVariations
https://www.instagram.com/spaceofvariations_band

Фото обкладинки – Facebook гурту