Хвилинка для серклпіту: Ice Peak Hate випустили максісингл

Метал гурт Ice Peak Hate видав максісингл "Five O’clock Circle Pit", до якого входить новий однойменний трек музикантів, його ремікс та інша версія старої композиції гурту.

"Назва виникла через деяку інтерпретацію внутрішнього жарту, який перетворився на своєрідне символічне пояснення зв‘язку кожного гурту зі вдячним слухачем, який скаженіє від музики на живих виступах. Очевидно, що відсилання до часу пов’язане з традицією пити чай о п‘ятій годині та натякає, що у щільному графіку кожної людини повинна бути вільна хвилинка для нищівного серклпіту", – йдеться у пресрелізі музикантів.

"Five O’clock Circle Pit" – другий сингл, що присвячений майбутньому повноформатному альбому. Його гурт планує випустити вже цього року. Як і у випадку попереднього релізу "Feminization", гурт не обмежився випуском лише одного треку.

"Наші однодумці із зовсім іншого музичного напряму, фінський ЕВМ проєкт Oldschool Union, створили неперевершений ремікс на "Five O’Clock Circle Pit" у їхньому неповторному олдскул ЕВМ стилі. Можна почути, що в реміксі зберігся основний посил та загальна атмосфера треку, водночас з повною несхожістю на оригінал."

Створення синглу відбувалося у чотирьох різних локаціях: гітари та бас були записані в домашніх умовах в Одесі, що дедалі більше стає нормою у сучасній індустрії; барабани та вокал були записані на одеській студії Dark Blue Records; міксинг, реампінг та мастеринг всього вищеописаного було здійснено на студії Black Noise Audio у Кракові, Польща, а ремікс від Oldschool Union, своєю чергою, був записаний у місті Акаа, Фінляндія.

Як бонус до двох версій одного треку, Ice Peak Hate переписали, перезвели та додали до цього синглу свій старий трек "Appeal to ignorance".

Обкладинку альбому створив індонезійський ілюстратор Ханіф Альфарізі (Hanif Alfarizi).

"Обкладинка синглу повністю ілюструє і передає задум треку, де кров умовно вказує на 12 та 5", – додає гурт. 

Ice Peak Hate – одеський метал-гурт, чий перший реліз, мініальбом "Appeal to Ignorance", вийшов у 2016 році. З того часу гурт випустив два максісингли й готується до випуску свого повноформатного альбому.

Ice Peak Hate у мережі:

https://www.facebook.com/IcePeakHate/
https://www.instagram.com/icepeakhate/

Фото обкладинки – Facebook виконавців