Крик душі ENSTRICT: гурт випустив перший трек

Львівський ню-метал гурт ENSTRICT випустив дебютний трек "Мила", текст до якого був написаний ще давно й лише чекав свого часу.

"Після кожного падіння та невдачі настає відчуття обмеженості в своїх можливостях. Тому ми закликаємо вас не здаватися і йти до своєї цілі", – йдеться в пресрелізі гурту.

І це цілковито вкладається в його ідеологію. Крім того, ENSTRICT своєю творчістю нагадує людям, що вони не мають бути маріонетками у чиїхось руках, що не потрібно прикидатись, аби сподобатись іншим, і варто бути самим собою.

"Коли були написані перші рифи, одразу було зрозуміло, що пісня буде драйвовою, моментами танцювальною і хардкорною. Ця пісня – крик душі, вона для тих, хто себе так відчуває."

Працювати над композицією музиканти почали ще на початку 2020 року. За лірику тут відповідав вокаліст гурту Вова Кухарук, а за музичну композицію – Тарас Брославський. Трек звів Mike Skyborn Kravetz на студії Skyborn Waves.

ENSTRICT – львівський метал-гурт, утворений на початку 2020 року. Колектив грає різні стилі, але в його творчості переважають виразні ноти ню-металу, альт-металу та домішки грув-металу.

Склад гурту:

  • Вова "Boroda" Кухарук – вокал
  • Тарас Брославський – гітара, бек-вокал
  • Володимир Кирилов – бас-гітара
  • Денис Черкасов – барабани

ENSTRICT в мережі:

https://soundcloud.com/enstrict/
https://www.facebook.com/ENSTRICT2020
https://www.instagram.com/enstrict_band/

Фото обкладинки – Facebook виконавців