Премія The Best Ukrainian Metal Act продається

Влад Ляшенко, співзасновник першої та єдиної української щорічної метал-премії, написав у Фейсбуці, що готовий продати цей свій проєкт.

Це викликало ряд питань стосовно майбутнього The Best Ukrainian Metal Act. Як пояснив у коментарі нашому виданню Влад Ляшенко, доля премії наразі невідома:

"Я зараз керую великим шикарним клубом і роблю його ще кращим. Часу нема навіть на "поспати", не те що на свої проєкти. Може, знайдеться хтось зацікавлений, можливо, заморожу проєкт на якийсь час, або все-таки проведу у січні".

Влад наголошує, що проводити премію абияк не хоче і поки просто констатував факт готовності її продати, аби різні організатори чи творчі об'єднання могли про це подумати. Він додає, що The Best Ukrainian Metal Act - це унікальний, дуже успішний та продуманий проєкт, що жодного разу не пройшов у "мінус".

Нагадаємо, премія The Best Ukrainian Metal Act діє з 2013 року. Володарями звання найкращого українського метал-гурту у попередні роки ставали: Jinjer (2013, 2016), Morphine Suffering (2014), Space Of Variations (2015, 2017), Velikhan (2018), Motanka (2019), Ignea (2020). Більша частина переможців є підписантами австрійського лейбла Napalm Records. Окрім того, на премії визначають найкращий український метал-альбом року, та, відповідно, метал-кліп.