La Horsa Bianca випустили новий мініальбом

Харківський психоделічний гурт презентував новий ЕР "Welcome Back My Friends… the Show Is Cancelled".

Реліз був записаний упродовж двох репетицій. Основа всіх композицій — імпровізація. Назва ЕР це своєрідна данина класикам прог-року Emerson, Lake and Palmer.



Концепція мініальбому була окремо розписана музикантами на власному сайті. Ознайомитися із нею детальніше можна за посиланням, але ми дещо процитуємо: 

"Альбом "Welcome Back My Friends... the Show Is Cancelled" містить два виконання цілком імпровізованої композиції, де ми домовились заздалегідь тільки про тональність та в якому порядку ми долучаємось. Все інше — вигадали на ходу. Чи це одна й та сама композиція чи дві різні? Складно сказати. Вони не схожі одна на іншу, але мають спільні правила. Це як дві партії в одну гру."

Також, разом з альбомом вийшла анімована відеовізуалізація, створена учасником гурту Євгеном Манком.

 

Нагадуємо, раніше ми писали про відео гурту на трек "Сурми останнього дня". Також, за лінком ви можете прочитати рецензію на альбом "Diluvian Beat" (2020).

La Horsa Bianca — харківський колектив, що грає психоделічний рок. На рахунку команди три повноформатні альбоми. Почитати рецензію на дебютний LP "Somatic Schematic" (2018) можна тут.

La Horsa Bianca у мережі:

https://lahorsabianca.bandcamp.com/
https://fb.com/lahorsabianca
https://instagram.com/lahorsabianca
https://www.youtube.com/channel/UCUgWeOFjOzVzfcg8uIiNNjg

Фото обкладинки — Оля Андросова