Akine написала пісню про плинність людей у нашому житті

Київська співачка презентувала композицію "Voids".

Akine — псевдонім молодої українки Ніколь Козіної, що має гарний голос та пише актуальну попмузику. У 2016 році співачка дебютувала спільним треком із The Maneken "Pray For The Prey". Перший ЕР Akine вийшов у 2018 році на британському лейблі Best Laid Plans Records, що також працює з Rag'n'Bone Man та Rationale. Також на рахунку виконавиці сингли "Pretty" (2021) і "Lighthouse" (2020). Ніколь їздила в європейське турне з гуртом Bastille та електронним дуетом Wavewalkrs. Серед джерел натхнення музикантки спершу були Florence and the Machine, Daughter, Bon Iver, а згодом додалися Mitski, John Frusciante, Interpol, the National та ще купа гуртів.

Основу для композиції "Voids" написав Богдан Чешик більше відомий під сценічним ім’ям Emigrant. Послухати пісню можна на стримінгах. 

"Коли я вперше прослухала трек, карантин усе ще був у дуже суворій фазі, наче всі зникли з вулиць, залишивши порожнечу там, де колись було бурхливе міське життя. Я дійсно відчула, що переживаю той проміжок часу через пісню.

Концепція виникла через думку, що люди можуть піти, навіть якщо вони все ще живі й існують десь. Це може трапитися з будь-якої причини — переїзд у нову країну та втрата зв’язку, або розрив стосунків, чи, звичайно, глобальна пандемія. Є люди, які просто стають порожнечею в нашому житті", — розповіла в коментарі нашому виданню співачка.

Наразі музикантка пише нові пісні. Радимо також подивитися її цьогорічний кліп "Pretty".

 

Akine у мережі:

https://www.instagram.com/akine.music/
https://www.facebook.com/thisisakine/

https://www.youtube.com/channel/UCq6xXIL8IOc_BhczwGa93Iw
 

Фото обкладинки — Олексій Пономарьов