Blackeye випустили альбом після п’ятирічної перерви

Українсько-польський post-rock/math-rock проєкт презентував третій повноформатний і перший повністю українськомовний альбом "VODA".

Дует Валерія Кіндзерські та Олександра Горського над релізом працював самостійно в домашніх умовах.

"Цей альбом насамперед про пошук нового, як зовні, так і в собі, про пошук нових шляхів. Робоча назва була трошки іншою, але "VODA" прекрасно цей пошук зображає, що ми, як гурт, повернулись, щоби знайти та зробити щось нове. Також тут вода, це про рух без дороги, про темне дно та світло, яке пробивається крізь гладь", — розповів у коментарі нашому виданню учасник гурту Олександр Горський.

Над обкладинкою працював інший учасник гурту Валерій Кіндзерські.

Після релізу альбому музиканти планів не мають.

Blackeye — міжнародний построк/мат-рок гурт, заснований у 2012 році Валерієм Кіндзерські. З 2015 року проєкт функціонує як дует — до складу приєднався ударник Олександр Горський. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми, демку, сингл та ЕР. Серед інфлуенсерів музиканти вказують величезний список артистів: від тріп-хопу на кшталт Wax Tailor або Jon Kennedy, джазового постпанку King Krule, альтернативного року Born Without Bones до Radiohead, Gojira, Kendrick Lamar, Vivienne Mort, Покруч та паліндром.

Blackeye у мережі:

https://blackeyeband.bandcamp.com/
http://fb.com/blackeyeband
https://soundcloud.com/blackeyeband
https://www.instagram.com/blackeyeband/
https://open.spotify.com/artist/2XAvJgl8uZ3QXgi3hE3kK6
https://linktr.ee/blackeyeband

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту