Stoned Jesus завершили роботу над новим LP

Київський гурт завершив роботу над п’ятим повноформатним альбомом, реліз котрого заплановано на 2022 рік.

За словами засновника гурту Ігоря Сидоренка, робота над релізом почалася ще влітку 2019 року. Деякі ідеї музикант використав після роботи над останнім LP "Pilgrims" (2018) та "The Harvest" (2015).

"Це не covid album, тому не чекайте на гору філера. Круто, що зараз є можливість довести ці треки до ідеальної форми завдяки поточному складу — Дмитро та Сергій дуже допомогали із аранжуваннями, структурами та партіями. Тому і гостей ніяких непотрібно було кликати — самі все зробили!

Знаю, що всі завжди так кажуть, але це насправді наш улюблений альбом Stoned Jesus зараз. У ньому є не тільки всі сильні сторони попередніх релізів, але і знайшлося місце для експериментів — наприклад, там буде наша перша пісня в мажорі!", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/гітарист гурту Ігор Сидоренко.

До кінця року музиканти планують презентувати сингл із майбутнього повноформату.

Почути Stoned Jesus сольно в Києві ви можете 1 вересня у D12. Всі.Свої. Усі подробиці за посиланням.

Нагадуємо, останній реліз від гурту був у 2019 році, тоді лейбл Napalm Records випустив збірку ранніх демок "From the Outer Space", ознайомитися із рецензією на котрий можна за посиланням.

Stoned Jesus — київський психоделік/прогресів рок гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Stoned Jesus проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії та, врешті, поява в переліку учасників одного із найбільших у світі тематичних фестивалів "Hellfest-2016" та ще чимало досягнень, включно з контрактом із відомим австрійським лейблом Napalm Records. Дискографія нараховує чотири повноформатні релізи, збірку, спліт та декілька синглів.

Stoned Jesus у мережі:

http://www.facebook.com/stonedjesusband
http://stonedjesus.bandcamp.com
http://twitter.com/StonedJesusBand
http://instagram.com/stonedjesusband

Фото для обкладинки надали учасники гурту