Дебют: ню-метал від The Emergent

Вінницький nu metal гурт презентував дебютний сингл та відео "Сияние".



Перші напрацювання гурт зробив у квітні 2020-го. Інструментал музиканти записували самостійно в домашніх умовах, вокал — на місцевій студії Most Production. Над зведенням та мастерингом працював Олексій Зацерковний, учасник Space Of Variations.

"Трек про те, як життєві ситуації будь-якого характеру, періоди життя, добрі чи погані, усе, що відбувається, робить нас новими людьми на кожному етапі життя. Ми змінюємося завжди, але не потрібно робити з цього Богему, потрібно ситуацію повертати у свою сторону", — розповіли в коментарі нашому виданню учасники гурту.

Зйомки відео тривали два дні під керівництвом Ірини Гойнік, вона також робила постпродакшн. Над монтажем працювали Роман Руденко та Валентин Рачинський.

 

У найближчому майбутньому гурт планує презентувати ще один сингл/відео та випустити дебютний ЕР.

The Emergent — вінницький ню-метал гурт, створений у 2020 році. Дискографія нараховує один сингл, до випуску готується дебютний мініальбом. Серед інфлуенсерів музиканти вказують Pantera, Norma Jean, Silent Planet, Korn, Deftones, Gojira, Sepultura, Follow The White Rabbit та (hed) P.E. Актуальний склад:

  • Роман Руденко — гітара/вокал
  • Валентин Рачинський — вокал
  • Сергій Цвень — бас гітара
  • Михайло Лехман — ударні

The Emergent у мережі:

https://theemergent.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/the_emergent_official/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100069808938341
https://www.youtube.com/channel/UC_otknOeaIaFfTMkreL9ClQ
https://links.freshtunes.com/9OHA1

Фото обкладинки - Ірина Гойнік