0 %Mercury зняли відео про різні погляди на одні речі

Харківський mathcore гурт презентував відео на трек "Reflection" з останнього мініальбому "Stump".

 

Над відео учасники гурту працювали самостійно. Зрежисував його басист гурту Павло Іванюшин, котрий також виступив у ролі оператора та зробив монтаж відео.

"Симетричність у пісні "Reflection" допомагає підкреслити, що на одну й ту ж ситуацію можна подивитися з різних сторін, але набагато складніше зрозуміти, яка з цих сторін справжня.

У самій пісні йдеться про похмурий, тривожний стан, коли все навколо стає чорно-білим, хаотичним. Як правило, у такі моменти єдина людина, яка залишається з тобою поруч — це ти сам. Думки плутаються, іноді повторюються, або, навіть перетворюються в щось, що ще більше занурює тебе в стан безпорадності, але тепер перед самим собою.

Мені не хочеться, щоб люди думали, що подібні стани це точка неповернення. Можливо, ця пісня й це відео допоможуть комусь відчути себе не таким самотнім у подібні моменти. Мені стає легше, коли я розумію, що не самотня в тому, що відчуваю", — розповіла в коментарі нашому виданню вокалістка гурту Elena Elfi.

У найближчому майбутньому гурт планує випустити ще декілька відео.

Нагадуємо, у березні цього року гурт презентував мініальбом "Stump", ознайомитися із рецензією на котрий ви можете за посиланням.

0 %Mercury — харківський маткор гурт, що був заснований у 2016 році. Дискографія нараховує два мініальбоми та декілька синглів.

0 %Mercury у мережі:

https://soundcloud.com/zeropercentmercury
https://www.facebook.com/ZeroPercentMercury/
https://zeropercentmercury.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCn-mpVD5e4X1MtzkBMkJ1hg

Фото обкладинки — Тементій Пронов