Paycash випустили трек-терапію

Київський alternative rock гурт презентував трек та відео "Lost On My Way".

Інструментал до пісні був створений у 2019 році. Вокал дівчата записали в наступному, 2020-му, власними силами.

"Одного дня, коли в мене життя "неслося" під одне місце, я прийшла на нашу базу. Одна. Я не хотіла ні з ким розмовляти, бачитись і все таке. Мені потрібно було розв’язати всі проблеми, які звалилися в один момент, ось просто, наче у фільмі якомусь. Я почувалася дуже розбитою й не знала, що робити з цим усім. Куди, як, що, "та за шо". Переді мною лежали олівець і шмат паперу. Я вирішила "висловитися" і написала всі свої думки на папір", — розповіла в коментарі нашому виданню фронтвумен гурту Юлія Овчиннікова.

Над відео та монтажем працював режисер Станіслав Черкас.

 

"У кожного є своя дорога в цьому житті, але буває так, що ти збиваєшся, губишся на своєму шляху. І на все те впливає багато факторів: критика зі сторони, невіра інших, невіра в себе, вагання й так далі. Я сама на собі це відчула, тому знаю, що кажу.

У кліпі ми хотіли продемонструвати, що кожен іноді загублений у житті, іноді дуже "Lost" на своєму шляху. Але ж все-таки колись знайдеться вихід. Рано чи пізно. Ось і ми показали, що твоя дорога приводить тебе до правильного місця, яка б складна вона не була.

Багато в нас було "пасхалок", які показували, як герої кліпу це відчувають, як проживають, від чого тікають, до чого йдуть. У кінці кліпу ми зустрічаємося на "фінішній прямій". Разом. Три різних шляхи зійшлися в одному місці", — додає Юлія.

Наразі гурт працює над накопиченням нового матеріалу та планує зняти ще декілька відео.

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний сингл дівчат — "Reason".

Paycash — київський дівочий альт.рок гурт, створений у 2018 році. Дискографія нараховує п’ять синглів.

Paycash у мережі:

https://www.instagram.com/paycash.band/
https://www.facebook.com/paycash.band/
https://soundcloud.com/paycash-band
https://www.youtube.com/channel/UCSSRF-bWD1aAkLGCMGdzV2Q
https://paycash.bandcamp.com/

Фото обкладинки — Станіслав Черкас